Betrokken sparringpartner

Inspired at Work Company is in 2008 opgericht door Eric Sipsma. Hij merkte dat er behoefte was aan betrokken psychologen die vanuit een brede ervaringsachtergrond konden sparren met opdrachtgevers over hun casuïstiek uit de praktijk. Dus geen psychologen die alleen vanuit een psychologisch theoretisch kader kunnen adviseren maar eerder business georiënteerde psychologen die echte toegevoegde waarde kunnen leveren gericht op de context van klanten.

Kwaliteit en snelheid

Bij het Nederlands Instituut voor Psychologen zijn wij geregistreerd als Registerpsycholoog Arbeid en Organisatie. Kenmerkend zijn onze passie voor het vak, inhoudelijke kennis, kwaliteitsdrang, kennis van functies, mensen en organisaties en maatwerk ondersteuning. Wij vinden het belangrijk dat wij aansluiten bij jouw vragen en wensen met betrekking tot een assessment, coachingstraject of training. En dat wij snel schakelen. Bij ons heb je dus snel contact.

Onze Missie?

Organisaties helpen hun werknemers beter te begrijpen.
Het ontdekken van menselijk talent en groeipotentieel.
Het beste in mensen naar boven halen.
Dat is onze missie.

Wat bieden wij?

Bij Inspired at Work Company combineren wij valide tests met psychologische kennis en bedrijfsmatige inzichten.
Hiermee maken wij het verschil voor mensen èn organisaties.
Oprichter Eric Sipsma nodigt je van harte uit.
Wij denken graag met je mee over je vraag.

6 VOORDELEN VAN SAMENWERKING
met INSPIRED AT WORK COMPANY

Geen wachttijden

Wij kunnen assessments snel en indien gewenst op afstand afnemen. Terugkoppeling van de uitkomsten van de tests is kort na afronding van het testprogramma (telefonisch). Binnen vijf werkdagen ontvang je een rapportage met duidelijke conclusies.

Betaalbare oplossing

Wij bieden betaalbare oplossingen aan. Je hebt geen dure licenties of certificeringen bij ons nodig. Je hebt ook geen verplichtingen wanneer je bij ons een assessment afneemt. Wij leveren de beste kwaliteit voor een zo’n aantrekkelijk mogelijke prijs.

Valide tests

Al onze psychologische tools zijn volledig geautomatiseerd, valide, betrouwbaar en kennen diverse normgroepen. Onze psychologische tests kopen wij in bij verschillende erkende testontwikkelaars en zijn COTAN-gecertificeerd.

Ruim aanbod

Onze assessments zijn voor zeven verschillende doeleinden in te zetten. Je kunt ook kiezen uit een breed assortiment aan losse online tests. En ook bij pre-screening van grote aantallen kandidaten kunnen wij je helpen met onze online psychologische tools.

Maatwerk aanpak

Het assessment stemmen wij altijd af op je vraagstelling en organisatiecontext. Onze testprogramma’s zijn modulair van opbouw en ook in meerdere talen aan te bieden. Zo is ieder testprogramma op maat gesneden en persoonlijk.

Scherpe blik

Als senior professionals kijken wij met een scherpe blik naar je vraag en situatie. Onze adviezen over iemands kwaliteiten en ontwikkelingsmogelijkheden zijn onderbouwd met concrete, praktische ontwikkeltips en met een gericht opleidingsadvies.