Wie wij zijn als een team

Wij zijn academisch opgeleide professionals. Met het uitvoeren van assessment centers en coachen van professionals hebben wij vijftien jaar ervaring.

Wij zijn ervaren als professionals, maar ook informeel en plezierig. Voor onze klanten zijn we een kritische maar ook flexibele gesprekspartner. We communiceren duidelijk met een hoge kwaliteit van advisering.

Bij het Nederlands Instituut voor Psychologen zijn wij geregistreerd als Registerpsycholoog Arbeid en Organisatie. Kenmerkend zijn onze passie voor het vak, inhoudelijke kennis, kwaliteitsdrang en kennis van functies en organisaties.

Eric Sipsma

Registerpsycholoog NIP

Als oprichter van Inspired at Work Company word ik gedreven door twee belangrijke waarden: organisaties helpen hun medewerkers beter te begrijpen en mensen inspiratie geven om het beste uit zichzelf te halen. In alles wat ik doe tracht ik zo goed mogelijk recht te doen aan mijn waarden. Mijn waarden geven mij richting en energie.

Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in uiteenlopende rollen zoals assessment-adviseur, arbeidspsycholoog, coach en trainer. Organisaties kunnen bij mij terecht met uiteenlopende vragen. Van professioneel advies over de kwaliteiten en het ontwikkelpotentieel van medewerkers, tot trainingen over omgaan met werkdruk en stress en het versterken van persoonlijke effectiviteit van medewerkers. Het thema tot bloei komen en floreren in werk en leven staat mij vaak centraal.

Als adviseur, psycholoog, coach en trainer werk ik vanuit de inzichten en kennis van de Positieve Psychologie. Deze redelijk jonge discipline in de wetenschap richt zich op menselijke bloei. Welke positief-psychologische interventies zetten mensen in hun kracht? Deze inzichten vertaal ik naar de praktijk.

Ben jij een HR-manager, lijnmanager, directeur of medewerker en op zoek naar advies, interventie of begeleiding? Heb jij een vraag over een van de volgende onderwerpen:

o In hoeverre passen iemands talenten, voorkeuren en ambitie bij een rol of functie?
o Hoe herken, behoud en ontwikkel ik talent?
o Hoe houd ik medewerkers gezond en vitaal aan het werk?
o Hoe zorg ik dat medewerkers blijven presteren en hun kennis, vaardigheden en competenties ontwikkelen?
o Hoe bouw ik aan positieve teams en effectieve samenwerking?
o Hoe ontwikkel ik doelgericht de leidinggevende kwaliteiten van potentiële managers?

Neem dan contact met mij op. Ik denk graag met je mee over je vraag.

Daniël van Helden

Registerpsycholoog NIP

Passie voor het selecteren en ontwikkelen van mensen is wat mij heeft gebracht tot de studie arbeid- en organisatiepsychologie. Inzicht in de mens als sleutel tot een succesvolle organisatie.

Wil je inzicht in de persoonlijkheden, drijfveren, kernkwaliteiten en ontwikkelpunten van je medewerkers? En vind je snelheid, beknoptheid en helderheid belangrijk in de adviezen die je krijgt?

Hierin kan ik, vanuit mijn betrokken, mensgerichte en positief-kritische houding, bijdragen aan een eerlijk en realistisch beeld van (toekomstige) medewerkers. Vanuit mijn specialisme als arbeid- en organisatiepsycholoog en ruime ervaring als adviseur op het vlak van selectie en ontwikkeling, hecht ik waarde aan een gedegen inzicht in de context, zodat testresultaten op de juiste wijze geïnterpreteerd kunnen worden. Een goed inzicht in medewerkers en in de dynamiek tussen verschillende karakters in teams vormen voor mij de sleutel tot een succesvol team en een succesvolle organisatie. Daarbij geloof ik in hard werken, leergierigheid maar ook acceptatie en realisme als het gaat om de ontwikkelbaarheid van onze kernkwaliteiten en ontwikkelpunten. Dankzij de digitale ontwikkelingen de afgelopen tien jaar, is mijn overtuiging dat een goed inzicht in medewerkers in deze tijd voor elke organisatie haalbaar is.

Vanuit mijn kennis en ervaring richt ik mij zodoende vooral op selectie, (talent-)ontwikkeling, team-coaching, learning centers en leiderschapstrainingen.

Jeroen van der Vlies

Registerpsycholoog NIP

Wat mij enorm boeit is de vraag welk werk goed bij mensen past, waardoor kwaliteiten ook echt tot ontwikkeling kunnen komen en organisaties uitdagende doelen kunnen realiseren: 
De juiste persoon op de juiste plaats.

Het is mijn drijfveer om organisaties en haar medewerkers te helpen bij deze afstemming.

Sinds 1996 ben ik werkzaam als organisatiepsycholoog, adviseur, trainer en coach.

De afgelopen 25 jaren heb ik vele assessment- & coachingstrajecten uitgevoerd in het kader van selectie en professionele ontwikkeling. Voor zowel grote als kleine organisaties, in binnen- en buitenland. Binnen tal van sectoren. Voor functies uiteenlopend van ploegleider in een fabriek tot directeur van een grote ICT-organisatie. Van kapitein op een baggerschip tot activiteitenbegeleider in een zorginstelling. Van financieel manager bij een betonfabriek tot projectleider bij een verzekeringsmaatschappij.

Daarnaast heb ik in de rollen van trainer een aantal jaren groepen begeleid op het gebied van communicatie, loopbaanontwikkeling en leiderschap. Zowel in het Nederlands als in het Engels.

Een persoonlijke benadering, belangstelling en nieuwsgierigheid, vernieuwing en resultaatgerichtheid zijn voor mij kernwaarden.

Heb je een vraag?